Lahvově zelená sametová trojmístná pohovka MICADONI Lupine 228 cm, pravá

38 869 

Popis produktu

Rohová trojmístná pohovka Lupine vyzařuje elegancí a vybízí k odpočinku, konverzaci a užívání si bezkonkurenčního pohodlí. Design sezení se vyznačuje futuristickým a zakřiveným tvarem, který je čalouněný sametovou látkou. Krásná a příjemná tkanina s decentním leskem vykazuje vysokou pevnost a odolnost proti opotřebení. Navíc obsahuje ochranou vrstvu, která zabraňuje pronikání kapalin do vnitřního materiálu sezení. Kolekce Lupine zahrnuje podnožky a několik variant pohovek, které jsou dostupné v různých barevných provedeních. Díky tomu si můžete vytvořit jedinečnou konfiguraci sezení, která se stane ústředním bodem vašeho obývacího pokoje nebo společenské místnosti.

Tento produkt se vyrábí na zakázku a vrácení zboží podléhá individuálním obchodním podmínkám dle odstavce 3.6

Pozor! Vyberte si barvu, která vám nejlépe vyhovuje a bude vás opravdu bavit! Pokud máte zájem o jinou variantu čalounění, neváhejte nás kontaktovat.

Tip: Celou pohovku doporučujeme čistit měkkým kartáčem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte hedvábný papír a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Poté můžete přistoupit k odstranění skvrny pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Znečištěné povrchy čistěte jemný mi krouživými pohyby. Po odstranění skvrny nechte tkaninu uschnout při pokojové teplotě.

 

Katalogové číslo: MIC_RC_44_F1_LUPINE3 Kategorie: , , ,
Výrobce:Micadoni

Související produkty