Oranžová sametová trojmístná pohovka MICADONI Greta 235 cm

29 069 

Popis produktu

Elegantní interpretace klasiky! Trojmístná pohovka Greta se vyznačuje nízkým a robustním sezením, které zajišťuje maximální pohodlí. Sametová tkanina s mírným leskem se vyznačuje vysokou odolností proti oděru. Látka navíc obsahuje technologii LIQUID BLOCKED. Tato technologie, způsobuje, že vylitá tekutina zůstává na povrchu a nevsákne se do vlákna tkaniny. Díky tomu lze pohovku vyčistit pouze pomocí hadříku nebo papírové utěrky. Tkanina prošla testem na cigarety, což znamená, že je ohnivzdorná a sezení je tedy vhodné i do komerčních prostor. Řada Greta zahrnuje nejen rohové a klasické pohovky, ale i křeslo či podnožky. Díky rozmanitosti této řady si můžete vytvořit kompletní sestavu obývacího pokoje ve skandinávském nebo minimalistickém stylu.

Tento produkt se vyrábí na zakázku a vrácení zboží podléhá individuálním obchodním podmínkám dle odstavce 3.6

Pozor! Vyberte si barvu, která vám nejlépe vyhovuje a bude vás opravdu bavit! Pokud máte zájem o jinou variantu čalounění, neváhejte nás kontaktovat.

Tip: Celou pohovku doporučujeme čistit měkkým kartáčem. Vyhněte se silnému tření nebo náhlým prudkým pohybům. Nepoužívejte vysavač. K čištění mokrých nebo mastných skvrn použijte hedvábný papír a následně vlhkou měkkou houbu, která skvrnu rychle absorbuje. Poté můžete přistoupit k odstranění skvrny pomocí neutrálního čisticího prostředku a vody. Znečištěné povrchy čistěte jemný mi krouživými pohyby. Po odstranění skvrny nechte tkaninu uschnout při pokojové teplotě.

 

Katalogové číslo: MIC_3S_44_F1_GRETA6 Kategorie: , ,
Výrobce:Micadoni

Související produkty